Balıqlı hinduşka resepti
14.09.2015   Bölmə: Yeməklər

Tərkibi:
600 q qızardılmış hinduşka əti
1 ədəd siyənək balığı
1-2 baş soğan
2 yumurta
1 st. qaymaq
4 ç.q. suxarı
50 q kərə yağı
duz
ədviyyat
göyərti

Hazırlanması:
Hinduşka ətini və siyənək balığını, soğanı kubik doğrayın, qarışdırıb iki dəfə ət maşınından keçirin.
Ədviyyat, duz, 2 çiy yumurtanın sarısını əlavə edib qarışdırın.
2 yumurtanın ağını qaymaqla ayrıca çalıb, sonra ət qarışığına əlavə edin.
Alınan qiyməni yağlanmış və suxarı səpilmiş siniyə qoyun, üzərinə yağ çəkin və sobada bişirin.
Hazır olandan sonra doğranmış göyərti ilə bəzəyin. Yanında ketçup və kartof qızartması, püre, düyü verə bilərsiniz.

Nuş olsun!
loading...
 (Səs sayı: 0)
Müəllif: tufan     Baxış sayi: 887     14.09.2015
Təşəkkür edənlər (0) | Təşəkkür et
Bu bölməyə aid digər xəbərlər
Kurşun aşı Qat-qat xəmirli pide
Koreya Salatı Badımcanlı Makaron
Balıq Kotleti Duzlu simitlər
QARAÇI KOTLETİ Pomidorlu pirojkilər
Çips yedikdə biraz fikirləşin Yumurtanın xeyri və ziyanı...
Şərhlər görsənsin: axırda yazılanlar | əvvəl yazilanlar | maraqlı şərhlər
Anonim2015
Qısa məlumat

Aznetin Adminkası!
Anonim2015
: qiymət: 0
Tarix: 15.09.2015 | # 1
Dadlı görünür



QAYİTDİM


 

Siz sayta qonaq kimi daxil olduğunuz üçün şərh edə bilməzsiniz. Xahiş edirik qeydiyyatdan keçin və saytın bütün bölmələrini görmə imkanını qazanın.
SAYTA GİRİŞ
İstifadəçi adı:
Parol:
            
Qeydiyyat
Şifrənizi unutmusunuz?

Hal-hazırda saytda
İstifadəçilər: 1
Qonaqlar: 100
Cəmi: 101
Bu gün saytda olanlar

Hal-hazırda saytda
ki_bogidanov1965
Sorğu
Paltar Mağazasına Girsəydiz İndi Nə Alardız ?

Platya
Yubka
Kofta
Cins Şalvar
Pencək
Mini Yubka
Uzun Platya
Cins Pencək
Lasin
Şalvar
Şarf



Nəticələr
Başqa sorğu-suallar

Səs sayı: 114428
Sayğaclar



Mp3 yukle