Ərzaqlar:
Dönər lavaşı
5 dəstə iri ispanaq
Ağ pendir (orta duzlu)
Duz
Sous üçün:
1 st qatıq (xrustal)
Yarım armudu st duru yağ
2 yumurta
Üzərinə:
Çörəkotu
Hazırlanması:
İspanaq, pendir doğranılır. Biraz duz vurub yaxşı qarışdırın. Sous üçün qatıq, yağ, yumurta dərin qabda yaxşı qarışdırılır. Lavaşa sous çəkib içlikdən qoyub bükülür. Listə düzüb qalan sousu üzərinə çəkirik. Əvvəlcədən qızdırılmış sobada 200 dərəcə 20 dəq bişirilir. Sobalar fərqli olur, kontrol edin, tez də bişə bilər. Kiçik sobalarda 180 dərəcədə bişirilir.
Dönər lavaşı
5 dəstə iri ispanaq
Ağ pendir (orta duzlu)
Duz
Sous üçün:
1 st qatıq (xrustal)
Yarım armudu st duru yağ
2 yumurta
Üzərinə:
Çörəkotu
Hazırlanması:
İspanaq, pendir doğranılır. Biraz duz vurub yaxşı qarışdırın. Sous üçün qatıq, yağ, yumurta dərin qabda yaxşı qarışdırılır. Lavaşa sous çəkib içlikdən qoyub bükülür. Listə düzüb qalan sousu üzərinə çəkirik. Əvvəlcədən qızdırılmış sobada 200 dərəcə 20 dəq bişirilir. Sobalar fərqli olur, kontrol edin, tez də bişə bilər. Kiçik sobalarda 180 dərəcədə bişirilir.